Menu

Filet pur Belgisch witblauw

Filet pur Belgisch witblauw

Liefhebbers van mager, mals en zacht smakend vlees. Reken 150g/persoon. @ 40€/kg

De Cut

Dit erg malse, magere stuk lichtrood vlees is afkomstig van de rug van het rund. Het ligt op de platte wervels, boven de entrecote en loopt over in het kleinhoofd. De structuur van de filet pur is heel fijn, met zeer dicht bij elkaar liggende vezels. Het vlies en het stuk vet dat eraan vastzit,...

Bereiding

 

 

 

 

 

 

 

 

Bewaartip

 

 

 

 

 

 

 

 

Tip

Tip

Laat je vlees op wieltjes naar je toe komen en kies voor onze milieuvriendelijke levering dankzij fietskoerier Vi-Tess.

Meer lezen over onze duurzaamheid

De populairste recepten

Ontdek al onze heerlijke recepten

Beef Wellington voor 2

"Less is definitely more" voor deze romantische twist van Jamie Oliver. Een malse filet pur in een rijke paddenstoelen duxelles en dit omwikkeld met een spinazie pannenkoek van bladerdeeg. Echt heel indrukwekkend. "You’re going to love it! ”...

Lees meer