Menu

Visie

"Alles draait om respect"

Tip

Wist je dat al onze verpakkingen organisch afbreekbaar zijn? Je mag ze in de GFT of op de composthoop gooien.

Meer lezen over onze duurzaamheid

Respect, zowel voor het dier, de natuur, de klant als het ambacht.
 
 
 
 
 
 

Respect voor het Dier

Al het vlees dat Slagerij RONDOU gebruikt is eerlijk zonder gebruik van hormonen en zonder gebruik van kleurstoffen, bewaarmiddelen of gluten. Dit is heilig voor slagerij RONDOU. Als er een diermoet geslacht worden voor consumptie dan is het de taak van de slager om elk deel te gebruiken. Daarom maakt slagerij RONDOU zelf charcuterie zodat er niets verloren gaat.
Als een goed gevoed en gelukkig dier gedood wordt om op te eten dan moet alles ook gebruikt worden van dit dier. Alleen dan heb je respect voor een dier. Slagerij RONDOU houdt heel veel van dieren en is daarom fan van de slogan: je hoeft niet altijd vlees te eten maar als je het eet, eet dan kwaliteitsvlees en eerlijk vlees. Alleen dan hou je de kwaliteit in stand. Beter minder en eerlijk, ook al is dit soms duurder. 

Respect voor de natuur

Slagerij RONDOU gebruikt dagelijks 100 potjes en ongeveer 5 kg inpakpapier. Slagerij RONDOU denkt aan de natuur en gebruikt enkel gerecycleerd papier en ecologische inkt. De potjes zijn gemaakt van mais en kunnen op de composthoop. Wij willen onze klanten bewustmaken van de grote hoeveelheid verpakking die wij met zijn allen gebruiken en alleen samen kunnen we er iets aan doen.
Duurzaamheid en ecologisch zijn, we proberen er constant aan te werken en alle productieprocessen zoveel mogelijk te verbeteren.

 
 
 
 
 
 

Respect voor de klant: Kwaliteit

Slagerij RONDOU beent alle stukken zelf uit en weet perfect van waar elk stuk vlees komt, wie het heeft geslacht en waar het is opgegroeid. Alleen dan kan de kwaliteit optimaal zijn en is de kwaliteit precies zoals slagerij RONDOU het wil. Slagerij RONDOU wil zijn klanten het gevoel geven dat ze speciaal zijn. Daarom zorgt slagerij RONDOU ervoor dat ons personeel dezelfde waarden en normen belangrijk vindt dan wijzelf.

 
 
 
 
 
 

Respect voor het ambacht

De passie voor vlees en de stiel van slager zit als het ware in de genen. Filip is een heel gepassioneerd vakman en kiest enkel voor kwaliteit. Hij gaat jaarlijks op reis om zelf op de wei de koeien te zien en te praten met de kwekers. Na jarenlange ervaring merkt hij al snel welk vlees hij in de kuip heeft. Filip RONDOU is ook bereidt de juiste en eerlijke prijs aan de boer te betalen. Alleen opdeze manier kan er geen misbruik ontstaan en blijft de kwaliteit van een product behouden.