Menu

Dunne Lende Hereford

Dunne Lende Hereford

De Engelse Hereford heeft een stevige beet en echte vleessmaak. Herkenbaar aan witte kop en witte streep op schoft. Reken 250g/persoon. Bestellen min. 300g. @ 40€/kg

De Cut

De dunne lende (slechts 10 cm hoog) is het onderste gedeelte van de rug. Wij rijpen het rundvlees in been al 30 jaar. Door deze ervaring weten wij dat 4 weken gerijpt vlees ideaal is voor een heerlijke smaak. 
 

 

Bereiding

1. Rauw vlees in een oven  30 min op 50°C
2. Vlees aanbakken langs alle kanten in een hete pan met dikke bodem
3. Vlees kruiden met peper en fleur de sel en in de oven op 140°C - 10 min.
4. Vlees uit braadslee halen, warm houden - 10 min. voor het aansnijden.
 

 ...

Bewaartip

Mas. 4 dagen in de koelkast of 2 weken onder vacuum in de koelkast.
 

 

Tip

Tip

Laat je vlees op wieltjes naar je toe komen en kies voor onze milieuvriendelijke levering dankzij fietskoerier Vi-Tess.

Meer lezen over onze duurzaamheid