Menu

Tips

Alle handige tips

Onze nieuwe kerstfolder

Van klassiekers zoals gevulde kalkoen tot een barbecue-assortiment. Een uitgebreid aanbod van een duurzame oorsprong, zo zou je onze kerstmenu’s kunnen omschrijven.

Lees meer

Kerntemperatuur meten

De kerntemperatuur is essentieel als je vlees goed wil bakken. Dit is zo voor rundvlees tot gevogelte en wild. Steek om de kerntemperatuur te meten de punt van de thermometer in het midden van het vlees. Je kan op de afbeelding hierbij perfect de juiste kerntemperatuur weten.

Lees meer

Droge sherry en wijn - waarom zo nodig bij wild?

Een droge sherry geeft gerechten zoals ragout een verfijnde, gerijpte smaak. Neem bij voorkeur een wat oudere sherry van een goed merk. De kwaliteit van de wijn speelt een belangrijke rol. De wijn waarmee je kookt, moet goed smaken. Heb je maar een klein beetje nodig, neem dan de wijn die je...

Lees meer
  •  
  • 1 van 2