Menu

Food & Hops workshop 19 en 20 april

Food & Hops workshop 19 en 20 april

Gepost op: 25 Mar 2019

19 en 20 april in de gebouwen van DE RING te LEUVEN

Food & Hops is de Leuvense culinaire hoogdag waarop bier, gastronomie en ambachten tot in de perfectie worden samengebracht. Op het menu: drie gerechten van Leuvense topchefs, diverse kaasbordjes van kaasmeester Elsen, oesters van De Walvis, barbecue van topslager Rondou en bierige desserts van Zuut. Ieder gerecht (ook de kazen, oesters, …) wordt gepaird met een exclusief craftbeer.

Combineer je bezoek aan Food & Hops met een unieke workshop van Slagerij Rondou:
Altijd al eens zelf een worst willen draaien? Vakman in hart en nieren Filip Rondou geeft je tips, tricks, geheime ingrediënten en combinaties met bier. Misschien win jij wel een prijs voor de allerbeste worst…
Boek je tickets hier: https://www.visitleuven.be/nl/food-hops
 
PRAKTISCH:
19+20.04.2019: 17:00-22:00
Locatie: Comeniusgebouw, Tiensevest 60
Gratis toegang
Gerecht: 8 euro
Proefglaasje: 3 euro (waarborg)
Food & Hops kaart (3 gerechten): 21 euro (voorverkoop)