Menu

Gehakt parmentier met prei en rucolasalade

Gehakt parmentier met prei en rucolasalade

Printen

Werkwijze

1. Stoof de gesnipperde uien samen met het teentje look aan in de helft van de boter
2. Voeg het gehakt en de tijm toe en kleur het geheel mooi bruin.
3. Voeg op het einde de tomatenblokjes toe.
4. Kruid met peper en zout en stoof de fijngesneden gewassen prei zachtjes aan.
5. Schil de aardappelen en kook ze gaar in gezouten water.
6. Giet ze af en meng het ei, de resterende boter en de nootmuskaat erbij. Kruid met peper en zout.
7. Vul een ovenschaal met het gehakt, daarna de prei en daarover de smeuïge puree.
8. Bestrooi met wat paneermeel en zet het geheel 10 min. onder de grill.
9. Was de rucola en kruid ze met olijfolie, peper en zout. Bestrooi de schotel met parmezaanschilfers.