Menu

HILKO sauzen bij ons te koop

HILKO sauzen bij ons te koop

Gepost op: 19 May 2021

Producer of exclusive Sauces and Spices. Handcrafted in Belgium

Hilko is niet alleen befaamd voor zijn handgebouwde gitaren, maar liet ook zijn sporen na in de culinaire wereld. Zo won Hilko met zijn BBQ team de eerste prijs rundvlees tijdens het Belgisch kampioenschap barbecue te Oostende in 2013. Het key ingredient van die entrecote bereiding was “Hot Salt Premier Cru” een pikant zout dat elk gerecht een extra smaak dimensie toekent. De sauzen en specerijen worden ambachtelijk vervaardigd in kleine batches, met enkel de beste selectie van pepers en andere liefst lokale Belgische ingrediënten. Hilko Cuisine niet de heetste, maar wel de beste pittige sauzen en specerijen!
Er zijn 3 producten verkrijgbaar:

Al deze producten zijn vegan friendly en te koop online of in de winkel bij SLAGERIJ RONDOU.
https://hilkocuisine.wordpress.com/spices-and-sauces-menu/
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Hilko Hot salt
Premier Cru Hot salt: zorgvuldig en met de hand geselecteerd geeft dit hete zout een heel andere dimensie aan uw favoriete recepten. Zowel voor je gerechten als voor een pittige cocktail. Dit zout wordt gedroogd zodat de pure smaak behouden blijft.
Te koop bij slagerij RONDOU exclusief in Leuven @ 10€ per stuk.
 
 
 
 
 
 
 
 
Hilko BBQ saus

​Pittige spicy barbecue sauce

De meest exclusieve handgemaakte barbecue saus wordt gemaakt in kleine batches met de beste ingrediënten. Ui, ronde pepers, ananas, rum, limoensap en luikse siroop zijn enkele van de sterren die de show stelen. Niet alleen een winnaar bij je BBQ maar probeer het ook bij je hamburger, pasta of scampi's. Exclusief te koop online of in de winkel bij Slagerij RONDOU @15€/stuk.
 
 
 
 
 
 
Hilko demon tears

Demon tears

een speciale blend van pepers die worden gefermenteerd tot de smaak en het aroma optimaal zijn. Dit is de ideale manier om een heerlijke pittigheid in je gerechten te brengen of in je cocktail. Exclusief te koop bij ons in de slagerij of online @ 15€/stuk.