​Ontdek onze harde werkers

RONDOU is dankzij haar volledig artisanale werking vandaag gekend tot ver buiten de Leuvense grenzen. Dit is vooral te danken aan het hardwerkende team van RONDOU. Allen zijn ze bezeten door vlees en brengen ze vele uurtjes door in onze ateliers en winkel. Wij als bazen proberen dit ongelooflijke team te coachen want ze moeten zelden bijgestuurd worden. Zij staan altijd klaar voor ons en kunnen heel goed samenwerken.

Baas zijn is 1 ding, maar een fantastisch team dat achter ons staat is zoveel belangrijker.
Wij zetten hen graag hieronder in de kijker.

FILIP RONDOU

ZAAKVOERDER BEENHOUWER IN HART EN NIEREN Filip is beenhouwer van opleiding en ging aan de slag bij zijn ouders in 1992 op 18-jarige leeftijd. Zijn vader leerde hem op een natuurlijke gezonde manier charcuterie maken en uitbenen aan de haak. Filip is niet alleen beenhouwer van opleiding maar heeft ook een diploma marketing op zak. Filip is een geboren ondernemer en durft al eens een risico te nemen. Dankzij zijn inzet, kennis en durf is de slagerij van zijn ouders uitgegroeid tot een gevestigde waarde in Leuven en omstreken. Hij is een goede vriend van tv-kok Jeroen Meus. Samen hebben ze al enkele vlees hoogstandjes gemaakt zoals de bekendheid van gerijpt rundvlees, de Leuvense paté en nu de Wûrst haute dog. Hij houdt van veldhockey en lekkere wijn en goed eten. Getrouwd met Siona en papa van 2 tieners.

SIONA RONDOU-VEN

ZAAKVOERDER Siona Ven heeft een bachelor fiscaliteit/boekhouding en een diploma marketing op zak. Ze startte haar carrière bij Proximus om veel ervaring op te kunnen doen. Altijd droomde ze al van een eigen zaak. Ze kende niets van een beenhouwerij maar leerde alles van haar schoonouders en man. De vaardigheden die ze leerde bij Proximus komen nu heel goed van pas als ondernemer, winkeljuffrouw, personeelsverantwoordelijke, boekhoudster, blogster, mama maar vooral enthousiaste vrouw achter een sterke man. Siona houdt van pilates en gezonde voeding en studeert binnenkort af als natuurvoeding consulente. Samen hebben ze 2 kinderen, Elias en Hannah. Deze 2 tieners houden van een lekker stuk vlees. Siona houdt van de natuur en wandelt graag met hond Indy, een lieve zwarte labrador in de heerlijke buitenlucht.

JEROEN THOILANTS

CHEF VERS VLEES Jeroen is een meester in het uitbenen. Hij leerde de stiel bij RONDOU als leerjongen op 16-jarige leeftijd maar is nu een volwaardige slager geworden. Hij verdeelt de stukken rundvlees en zorgt dat alle bestellingen piekfijn afgewerkt worden of bedient al eens een klant met de nodige grapjes in de winkel. Zo ontmoette hij ook zijn droomvrouw, Hanne. Zijn ultieme droom is een boerderij bezitten waar hij vele uren kan doorbrengen met het verzorgen van de beesten. Hij kan ook goed paardrijden en is vroeger bijna profbokser geworden.

NICO MIDDERNACHT

CHEF CHARCUTERIE Nico is kok van opleiding maar vond werken met vlees altijd al de leukste les. Dit komt nu super goed van pas. Hij tovert vlees om in een overheerlijke paté, of maakt sappige pensen en worsten. Geen enkele hamburger is niet door zijn handen gegaan. Hij heeft ook een grote uitdaging met het maken van de lekkerste hot dogs ooit. Nico houdt van een gespierd lichaam en brengt vele uurtjes door in de fitness of met het maken van heerlijke broodjes bij Basil, de broodjesbar van zijn vriendin Jolien in Tildonk.

DAMIEN DERIDDER

SOUS CHEF CHARCUTERIE/VERS VLEES Damien studeerde in juni 2015 af als leerjongen-beenhouwerij en is nu een slager in wording bij RONDOU. Damien werkt het liefst in de winkel en hij doet dat met heel veel flair maar ook menige worst en hamburger gaat door zijn vakkundige handen. Hij komt uit een familie van zelfstandigen en kent dus de kneepjes van het vak. Tussendoor probeert hij de koetjes en kalfjes uit te benen. Damien shaket graag cocktails in zijn vrije uurtjes.

ANN EVERAERTS

VERKOOPSTER Ann heeft een luisterend oor en verwent de klanten graag in de winkel. Ze werkt enkel op vrijdag en kan zo haar man en 3 kinderen lekker verrassen met fantastische gerechten. Ze is daarnaast ook druk in de weer met haar stikmachine en gaat graag fietsen met haar man. Dochter Elien werkte ook 5 jaar bij RONDOU maar is nu fulltime kleuterleidster.

ANDY SCHOEMAKER

VERKOPER en tevens BBQ-specialist. Andy helpt graag mensen en kent heel veel van lekker eten. Hij helpt de klanten graag met de glimlach. Andy werkt halftijds bij RONDOU en bakt deeltijds lekkere vleesjes op de BBQ. Hij verzorgt ook workshops BBQ dus als u graag een feestje geeft met vlees van Rondou en een deskundige BBQ-bakker dan bent u bij hem aan het juiste adres. In zijn vrije tijd vind je hem steevast op de latten, Andy houdt namelijk heel erg veel van skiën. Andy is samen met Griet en heeft een dochtertje Jana.

ROBBE DENEVE

STUDENT BEENHOUWERIJ Robbe is 17 en studeert voor slager in Hasselt. Hij houdt van uitbenen, kent alle stukken als de beste en houdt daarnaast ook van skaten. Hij helpt ons graag uit de nood in de winkel dus op zaterdag kan u al eens door hem bediend worden in de winkel.

VALERIE BELEMANS

STUDENTE Valerie is 17, zit in haar 6de humaniora en studeert latijn-wiskunde. Valerie is zacht, rustig en verdient graag een centje bij. Tevens boezemvriendin van de zoon des huizes.

MAYA RETANA

STUDENTE Maya is 17 en zit in haar 6de humaniora. Maya is gebeten door wetenschappen en studeert dan ook latijn wetenschappen. Ze houdt van toneel, dans en zou graag werken voor de radio. Natuurlijk is een centje extra altijd welkom.

TUUR VAN ESPEN

STUDENT maar hij vertoeft liever in de winkel van Rondou dan op de schoolbanken. Tuur is 17 en houdt van lekker eten en grappen maken. Hij heeft een hart van goud en u kan al eens door hem bediend worden op zaterdagochtend.