Wagyu is Japans rundvlees dat heerlijk doorregen vlees geeft. De fabel is dat deze koeien gemasseerd worden maar de waarheid is gewoon dat de kweker deze dieren heel goed behandeld en lekker eten geeft zodat dit topkwaliteit oplevert. Maar opgelet, met alles waar veel geld mee kan worden verdiend, wordt er ook geknoeid. Zo vindt u heel veel Wagyu vlees dat eigenlijk gekruist is met andere rassen. Op zich niets verkeerd aan, als u er dan ook een juiste prijs voor betaald.

Wij kopen enkel 100% KOBE Wagyu aan. Dit is heel duur vlees maar wel van een heel zuivere kwaliteit. Wij werken met Wagyu France maar eigenlijk is dit een Belgische ex-bankdirecteur die een zwak heeft voor lekker Japans rundvlees en zelf een Wagyu boerderij heeft opgericht net over de grens in Frankrijk. Eerlijk en lekker en heel uniek.

Wij kopen enkel 100% KOBE Wagyu aan. Dit is heel duur vlees maar wel van een heel zuivere kwaliteit. Wij werken met Wagyu France maar eigenlijk is dit een Belgische ex-bankdirecteur die een zwak heeft voor lekker Japans rundvlees en zelf een Wagyu boerderij heeft opgericht net over de grens in Frankrijk. Eerlijk en lekker en heel uniek.

Niet altijd voorradig maar we hebben wel enkele toppertjes in huis nl. Wagyu souvlaki's met zeewier of sappige Wagyu burgers en helemaal te gek is de carpaccio van Wagyu. Zeker eens proberen.