Feestje en u hebt geen zin of tijd om lang in de keuken te staan?

Kies dan voor onze speciale unieke feestdoos. U hebt de keuze tussen 5 variaties. Gewoon je keuze maken, bestellen en afhalen. Deze feestdoos is zo mooi dat het wel een doos pralines lijkt. U zet ze zo op tafel. Binnenin vind je nog enkele recepten voor overheerlijke home made sauzen die je snel op voorhand kan maken. Hou de feestdoos wel in de koelkast tot gebruik.

Opgelet: in de drop down lijst van bestel online maak je je keuze dus bijvoorbeeld: GOURMET 1 en je kiest het aantal personen. Zo gemakkelijk is het.

Minder goed nieuws: met de feestdagen hebben we opgemerkt dat gerijpt vlees niet geschikt is om in een doos te bewaren in een huishoudkoelkast, zeker niet met vochtige dagen. Het gerijpt vlees blijft verder rijpen en tast de andere stukken vlees aan. En dat is precies wat we niet nodig hebben. Daarom hebben we beslist dat we de mix van gerijpte stukken vlees niet meer in een feestdoos gaan stoppen. Onze excuses hiervoor maar kwaliteit gaat boven alles.


GOURMET 1 = €12/pers: kalkoenfilet, steak, secreto iberico, varkenshaasje, cordon bleu van kalfsvlees, grill worstje en hamburger

GOURMET 2 = €14/pers: kalkoenfilet, steak, secreto iberico, varkenshaasje, cordon bleu van kalfsvlees, filet van eendenborst en lamskotelet

GOURMET KIDS = €7/pers: kalkoenfilet, steak, hamburger en grill worstje

FONDUE 1: €11/pers: rundvlees, kalkoenfilet, balletjes, secreto iberico en merguez

FONDUE 2: €15/pers: rundvlees Wit-Blauw, rundvlees Agnus Aberdeen, hoevekipfilet, kalfsvlees, lamsvlees, salcicia

Bestel hier de feestdoos RONDOU