WAAR? Tips voor levensgenieters van FILIP RONDOU

DMmagazine 24 oktober 2015

Filip RONDOU draait de worsten voor Jeroen Meus' hotdogrestaurant Würst in Leuven. DMmagazine van 24 oktober 2015

Jeroen Meus maakt DMEUS

DMEUS Zaterdag 11 februari 2014 pakt De Morgen uit met een culinaire primeur. Vanaf dan wordt Jeroen Meus de huiskok van De Morgen. Elke zaterdag serveert hij in het magazine DMUZE samen met Koen Tossyn en Didier De Roover, zijn partners in het Leuvense restaurant Luzine, de rubriek ‘Cuisine Luzine’: twee pagina’s met daarop een gastronomisch gerecht, niet alleen uitgelegd hoe je het klaar maakt, maar ook voorzien van een foto én een tekening, net zoals het trio met elk gerecht doet in hun eigen restaurant: een schets maken van hoe het bord eruit zal zien.

Deze lancering kunnen we niet anders aftrappen dan met een exclusieve primeur. Daarom overhandigen we zaterdag 11 februari alle ingrediënten van DMUZE, aan Jeroen Meus. De kok achter Dagelijkse Kost wordt gasthoofdredacteur van zijn eigen magazine: DMEUS. Ja, hij kaapt zelfs voor één keer de titel van het tijdschrift.

Jeroen Meus kiest de gasten van alle rubrieken, toont onder andere hoe het vlees gerijpt wordt bij zijn vaste slager in Leuven, presenteert zijn eerste gerechten uit Cuisine Luzine en trekt met topfotograaf Stephan Vanfleteren naar Noord-Frankrijk, op zoek naar inspiratie.


Achter elke BV staat een echte MAKER

Standaard magazine

De Makers voorloper van HIB label

Standaard magazine

Zwarte pens uit Leuven

De Standaard magazine van 13.12.2014